Вход за потребители              

2019-10-22 / Държавата ще осигури пари за изграждането на изключително важните за града инфраструктурни обекта


Категория: Областна администрация Пловдив

Държавата ще осигури пари за изграждането на изключително важните за града инфраструктурни обекта – външният ринг на Пловдив, включващ рехабилитация на старото Околовръстно шосе и изграждане на нов пътен възел в посока „Скобелева майка“.

2019-10-18 / Заместник областният управител Петър Петров присъства на изложението „Булколекто 2019“


Категория: Областна администрация Пловдив

Заместник областният управител Петър Петров присъства на откриването на изложението на колекционерите „Булколекто 2019“, което представя колекции от марки от 20 държави.

2019-10-17 / Заместник областният управител Евелина Апостолова присъства на откриването на изложението „Медикус, денто, галения“


Категория: Областна администрация Пловдив

Заместник областният управител Евелина Апостолова присъства на откриване на изложението „Медикус, денто, галения“, което представя последно поколение новости от медицината, стоматологията и фармацията.

2019-10-15 / Заместник областният управител Евелина Апостолова присъства на тържествата по случай 140 години от основаването на Народна библиотека „Иван Вазов“


Категория: Областна администрация Пловдив

Заместник областният управител Евелина Апостолова поздрави ръководството и служителите на Народна библиотека „Иван Вазов“ – Пловдив по случай 140 години от основаването на най-голямата публична библиотека в България.

2019-10-08 / Заместник областният управител Евелина Апостолова приветства участниците в 17-те XVII-то състезания по пожароприложен спорт


Категория: Областна администрация Пловдив

Градът ни е домакин на състезанията по пожароприложен спорт за купата на Българската федерация за пожароприложен спорт /БФППС/. Лекоатлетически стадион Пловдив в парк „Отдих и култура“ приема огнеборци от цялата страна от 07 до 09 октомври 2019 г.

2019-10-04 / Заместник областния управител Евелина Апостолова уважи приема по повод Деня на германското единство


Категория: Областна администрация Пловдив

Заместник областния управител Евелина Апостолова уважи приема по повод Деня на германското единство в град Пловдив. Г-жа Апостолова поздрави домакините по повод Националния празник на страната и отбелязването годишнината от едно от най-значимите в модерната история събития

2019-09-30 / Тест на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване


Категория: Областна администрация Пловдив

Уведомяваме Ви, че в изпълнение на чл. 37, ал 1 от Наредбата за условията и реда за функциониране на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и за оповестяване при въздушна опасност, приета с ПМС № 48 от 01.03.2012 г., обн. ДВ бр. 20 от 09.03.2012 г., Националната система за ранно предупреждение и оповестяване ( НСО )

2019-09-26 / Заместник областните управители посрещнаха делегация от провинция Мекленбург-Предна Померания


Категория: Областна администрация Пловдив

Заместник областните управители Евелина Апостолова и Петър Петров посрещнаха делегация от провинция Мекленбург-Предна Померания.

2019-09-24 / Среща с Дистрикт гуверньора на Дистрикт 2482


Категория: Областна администрация Пловдив

Дистрикт гуверньора на Дистрикт 2482, Митко Минев и президентите на четирите пловдивски Ротари клуба бяха на официална визита в Областна администрация - Пловдив. Те бяха посрещнати и разговаряха с Евелина Апостолова и Здравко Димитров.

2019-09-23 / Министър-председателят разгледа най-новите обекти в Пловдив и откри Международния технически панаир


Категория: Областна администрация Пловдив

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за да разгледа най-новите обекти - Голямата базилика и площад "Централен", както и да пререже лентата при откриване на 75-ия Международен технически панаир.