Вход за потребители              

2019-12-13 / С военни ритуали бе отбелязана 75- годишнина от създаването на вмб- Бургас


Категория: Община Созопол

vms2Военноморска база - Бургас отбеляза днес 75-ата годишнина от създаването на поделението и празника на Пункта за базиране – Бургас. Сред специалните гости, поканени за юбилея, бе кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев.

2019-12-10 / Конкурс „Коледен Созопол“


Категория: Община Созопол

      


78Уважаеми съграждани, коледните светлини озариха улици, площади и парка на Созопол, светнаха елхите и в селата на обшината. Святата светлина запълни вашите домове и работни места. Създадохте феерия от цветни фигури и светлини и нека сега да я покажете на колкото може повече хора.

2019-12-10 / Грандиозен празник за старта на Коледно-новогодишните празници в Созопол Подзаглавие- Приказни герои и децата на Созопол запалиха светлините на елхата


Категория: Община Созопол

56 1Приказни герои и децата на Созопол запалиха светлините на елхата


 


Никога в Созопол не е било толкова празнично, толкова светло и красиво. Площад „Хан Крум“ се оказа тесен за стотиците деца и жители на хилядолетния град, дошли да станат част от приказно тържество по запалване на светлините на Коледната елха. Гости на събитието бяха кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, председателят на общинския съвт Георги Пинелов, кметът на град Черноморец Росен Деспов, общински съветници.

2019-12-09 / Община Созопол организира предколедно и Бал на спортистите


Категория: Община Созопол

 


изтеглен файлТрадиционният Бал на спортистите в община Созопол ще бъде проведен въпреки недоброто финансово състояние. Той ще се провед на 18 декември от 18.00 часа във фоайето на НЧ "Отец Паисий" в Созопол.


2019-12-09 / Общинската администрация в Созопол с благотоворителна кампания


Категория: Община Созопол

Дрехи, завивки, храна и пари събира общинската администрация в Созопол. Даренията са предназначени за две семейства в нужда в с. Габър.

2019-12-09 / Созопол отново в рекламен видеоклип за промоция на българския туризъм


Категория: Община Созопол

туризъм1Созопол е част от рекламен видеоклип за промотирането на България като туристическа дестинация. Възложител е Министерството на туризма, идеята е да се изготви базова творческа концепция и рекламни продукти за нейното приложение за интегрирана рекламно-комуникационна платформа за бранда „България”.

2019-12-09 / Избраха Обществен съвет и в село Присад


Категория: Община Созопол

ВанчаЖителите на с.Присад избраха свой Обществен съвет. „ Така изпълнявам обещанието на кмета на общината Тихомер Янакиев за прозрачност и взаимодействие на местната власт и хората”, заяви кметският наместник Ванча Байлова.

2019-12-08 / Поздравление на кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев по повод 8-ми декември


Категория: Община Созопол

tihomirУважаеми студенти,


 


Приемете искрените ми поздрави по повод вашия празник – 8-ми декември!


2019-12-08 / В Созопол коледната елха ще грейне утре


Категория: Община Созопол

BellsСветлините на елхата в Созопол ще бъдат запалени утре – 9 декември. Тя е разположена пред амфитеатър „Аполония“ – на площад „Хан Крум”. В 17.00 часа своята музикално-литературна програма ще представят възпитаниците  на СУ „Св.Св.Кирил и Методий“. Созополчани ще имат възможността да чуят и Вокална група„Песъчинка“-Бургас.

2019-12-07 / В Черноморец "заключиха" морето


Категория: Община Созопол

 


литийно черноморецКулминацията на празничните събития в Черноморец бе на 6 декември- Никулден. Празничната програма, организирана от кметството, храма "Свети Никола", НЧ"Димо Николов- 1908", Рибарското дружество "Свети Никола" и Арт клуба започна с тържествена Света литургия в храм "Свети Никола". В препълнения храм отец Стилиян благослови жителите на Черноморец и им пожела упование в Бога и благоденствие.